maandag 16 september 2013

DIY hip aankleedkussen!

De babykamer voor onze jongste dame hebben we in de kleuren blauw-rood-wit. Een prachtig polkadot behang, blauw met witte stippen. Zelfgemaakte rood-wit geruite gordijnen. En bijpassende accessoires. Als het even lukte, het liefst zelf gemaakt! 

Voor het aankleedkussen heb ik een witte badstofhoes (baby-speciaalzaak, hema, etc.) gekocht. Uit mijn voorraad de blauw-rood-wit stofjes opgezocht en deze heel simpel erop gestikt. Hiervoor heb ik twee formaten cirkels gebruikt (kartonnen sjabloon), vliesofix en bijpassende lintjes. In een uurtje klaar en het ziet er een stuk hipper uit! Ook ontzettend leuk om als kraamcadeautje te geven. 
Zoals in het vorige bericht te zien is op het geboortekaartje, staat een zelf ontworpen uiltje. Op basis van deze tekening heb ik een muziekuiltje gemaakt. In het knuffeltje zit een muziekdoosje (gesloopt uit een ander muziekknuffeltje....!)

De geweldige knoop-haken zijn van HKliving.

1 opmerking:

  1. Super goed idee! En inderdaad een leuk kraamcadeautje. En het muziekuiltje vind ik ook ontzettend goed gelukt. Groetjes, Mij

    BeantwoordenVerwijderen