woensdag 10 augustus 2011

Aan de slag

Met deze aankoop ben ik van plan om prachtige creaties te maken :-) !!

Singer Serenade (gekocht bij Lidl)4 opmerkingen:

 1. Hoi twee Suskes,

  Ook ik heb deze naaimachine als cadeau gekregen want mijn beste vriendin wil ook gebruik van maken. Ik heb al een Bernina naaimachine(die is nog duurder) maar deze naaimachine laat mij aan vroeger denken. Mijn moeder had ook een ouderwetse singer naaimachine.

  Veel plezier ermee..

  groejes uit Den Haag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,
  Ik wou even referenties bekijken van deze singer machine en kwam uit op jullie pagina, heb hem dus vanmiddag maar opgehaald, en nu wilde ik een mooie badcape maken voor ons toekomstige neefje of nichtje ( mijn zus is volgende week uitgeteld) maar hoe moet ik beginnen en hoe kan ik daar info over vinden? Het wordt dan mijn eerste item op de naaimachine... Misschien kunnen jullie me verder helpen? Groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,
  Ik was ook op zoek naar wat meer info over deze naaimachine,toen kwam ik op deze site..! omdat ze bij lidl nu de singer voor 99 euro hebben en in t zuiden vh land een silvercrest voor 69 hebben?! dus ik weet niet goed welke van de 2 t beste is...! Ben jij tervreden over deze naaimachine als ik vragen mag?

  Ik hoop een reactie te krijgen je zou mij er erg mee helpen!
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Sabrina,
   Anderhalf jaar heb ik nu de Singer en ik ben er nog steeds erg tevreden mee. Goed formaat, eenvoudige bediening en het werkt allemaal soepel en goed! Succes met jee aankoop!
   Groetjes, 2suskes

   Verwijderen