zaterdag 21 januari 2012

In de krant!!

Vanochtend als eerste naar de brievenbus en ja hoor, de krant ligt erin!  De bijlage 'Wonen&Co' uit  de Leeuwarder Courant (dagblad van de provincie Friesland) heeft sinds het begin van het nieuwe jaar een rubriek met speciale/bijzondere kinderkamers. Vandaag was de kinderkamer van ons famke aan de beurt!
Bijzonder hoor om je zelf zo te zien!11 opmerkingen:

 1. Oh, leuk! Maar 't is dan ook een prachtige kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kamer! De dochter van mijn zus heet Floor en is ook geboren op 29 april. Ik ben meter van haar, ze wordt al 8 jaar! Bij ons in de familie zijn het allemaal meisjes want ik heb 3 dochters. Nog eens proficiat met het winnen van mijn give away en heel veel plezier met de broche!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is ook echt een mooi kamertje!

  Liefs, Anna.
  PS wil je ook eens mijn blog bezoeken?
  http://allemaalmama.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé! Ik kon 2 dagen niet reageren op je blog! Wat frustrerend, want ik was zoooo verrast toen ik dit las!!!
  Want!!! Ik kom namelijk uit het dorp waar jij vandaan komt haha! Jullie moeder is een vriendin van mijn schoonmoeder. En ik had jullie geboortekaartje toen die tijd wel bij de verloskundige zien hangen en ik zag de 2e naam van jullie dochter. Dus toen had ik het linkje al gemaakt. Afgelopen zaterdag las ik het met veel plezier in de Leeuwarden courant en nu blijkt gewoon de blog die ik sinds kort volg en waarvan ik vind dat ze zulke leuke dingen maken is dezelfde persoon (met je zus natuurlijk) Geweldig! Wat is de wereld toch klein.
  Ik was echt helemaal verrast toen ik het in mijn leeslijst langs zag komen! haha :) Leuk leuk leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou hartstikke leuk dat we nu weten wie we zijn! haha!
  Bedankt voor je reacties! Doordat ik een uitleg miste over het maken van een boxkleed ben ik ook aan het bloggen gegaan haha! Ik ben nu bezig met een mobiel voor op boertje-lief zijn kamertje geïnspireerd op jullie blaadjes-mobiel! Leuk hoor! Tot blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wowwww ontzettend leuk!!! Wat een leuk stukje is er geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super grappig! Ik heb het stuk vorige week gezien en dacht toen nog, zou die ook een blog hebben haha? Nu zag ik je bij fieve staan en suskes die komen natuurlijk uit Friesland dus daar moest ik even kijken!
  He ik ga je volgen! Het paddestoelenkrukje staat hier ook op de verlanglijst, zag hem op Pinterest!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo!! Op mijn blog verzamel ik fryske-blog-froulju. Als je ook in mijn (link)lijstje wilt staan laat je me dat dan weten? Dan kunnen nog meer mensen meegenieten van jullie blog!(Ik zou het dan leuk vinden als je een link naar mijn blog maakt en volger wordt)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Grappig, eerst in de krant gezien en nu op een blog. Leuke kamer! Ik ga je volgen.
  Groetjes, Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jullie zijn nog niet erg fanatiek maar lezen vast jullie reacties wel! Ik heb jullie namelijk een award gegeven kijk maar even op mijn blogje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. beppe vind het ook heel leuk van daniel hahahahahhaha

  BeantwoordenVerwijderen