vrijdag 24 augustus 2012

Zomers rokje

Bij medebloggers zag ik regelmatig het boek 'Allemaal rokjes' voorbij komen. Enja, als moeder van een klein famke.... kon ik natuurlijk niet achterblijven! Eenmaal het boek via de post ontvangen, geprobeerd om een keuze te maken! Ze zijn allemaal zo leuk! Genoeg stofjes in de kast liggen (overal waar ik kom, sneup ik voor stofjes. De voorraad wordt regelmatig aangevuld. Helaas blijft de productie wat achter.... !). 
Uiteindelijk heb ik voor 2 lieve nichtjes een frons-rokje gemaakt. Allebei het zelfde stofje (fabricworm) gebruikt. Maar met een andere kleur tricotband. De ene heeft roze en de andere blauw. 


Deze zomer ben ik regelmatig naar mijn mem geweest. Met het heerlijke weer lekker in de grote tuin thee en koffie leuten. Mijn kleine famke heerlijk aan het spelen in het gras en kijken (en stiekem ook wel eens plukken) naar de mooie bloemen in de tuin. 
Op de terugweg in de fietstas heerlijk verse groenten uit de eigen groententuin van pake en een mooi boeket bloemen van beppe!4 opmerkingen:

 1. Super he dat boek?! En ik weet niet of je zelf ook een 'rokjes-type' bent maar in het boek staan ook zat leuke rokjes voor 'grote famkes' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop zo dat ik hem op mijn verjaardag krijg!! Mooie plaatjes hoor, zo klinkt het als een zonovergoten zomer :P!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt allemaal goed! Lekker polderlucht opgedaan :)

  Leuk hoor zo'n rokjesboek!

  BeantwoordenVerwijderen