donderdag 29 augustus 2013

Lintjesregen!

De Hema, Action, Blokker, stoffenwinkel(s), tuincentra en uitwisselprojecten met vriendinnen hebben mijn collectie lintjes behoorlijk uitgebreid. Bij 100 (!) exemplaren ben ik maar gestopt met tellen. Leuk al die lintjes, maar hoe krijg je die nou op een fatsoenlijke manier georganiseerd? Mijn vriendinnetje uit San Francisco heeft de ultieme tip: een opbergdoos(je) voor borduurgaren! Kost slechts 4,95 euro. De kartonnetjes zijn inbegrepen, zodat je gelijk kunt beginnen. Stukje plakband er op en klaar. Ook mem en suske zijn inmiddels voorzien :-)


Toen ik zo'n mooi overzicht had, wilde ik natuurlijk gelijk aan de slag, met als resultaat dit hysterische t-shirt met pauw!






7 opmerkingen:

  1. Wat een goed idee! Ik was nog steeds opzoek naar handige manier om lintjes op te bergen en ik denk dat dit een heel handige manier is.
    Mag ik vragen waar je die opbergdoos koopt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben hem gekocht in een stoffenwinkel. Maar hij is ook makkelijk online te bestellen. Bijvoorbeeld hier: http://www.hobbydoos.nl/winkel/producten/wikkeldoos-16-groot.asp

      Verwijderen
    2. Bedank voor je reactie. Ik ga er even kijken!

      Verwijderen
  2. Handig zeg zo creatief en alles overzichtelijk super idee!!
    En leuk het t shirtje met de pauw!!
    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een goed idee!! Vrolijk en netjes opgeruimd, wat wil je nog meer! :-)

    Ik sjoch dat jimme Frysk binne! :-) Ik doe een poging een (Friese) blog verzint moet in had af te organiseren, je leest erover op mijn blog (gewoon--elise.blogspot.nl). Als jullie het leuk vinden, laat het me dan weten.

    Groetnis Elise

    BeantwoordenVerwijderen