zondag 3 maart 2013

Terug van weg geweest

Het is best even stil geweest op onze blog, het laatste bericht is van november! Wel heel veel gekeken op jullie blogs, ook van alles gemaakt intussen, maar niets hier gepost.... Maar met een goede reden hoor! In de komende zomer (augustus) krijgen wij een lytse pop (baby)! Geweldig nieuws, waar we ontzettend blij mee zijn. Intussen voel ik me ook weer beter. Ben naar de winkel geweest om mooie wol te kopen, dus 's avonds weer met de haaknaald aan de slag. En op pinterest inspiratie opdoen voor een babykamer. Veel te leuk allemaal!

Wat geweldig om te zien dat er inmiddels al meer dan 100 personen ons blog volgen! 

De lente is aantocht, het kan gewoon niet beter! 

Een lieve vriendin is vorige week mem geworden van een een prachtige zoon. Voor haar heb ik een babydeken / babyomslagdoek gehaakt. De welbekende granny-squares, in de kleuren blauw, antraciet, licht grijs en wit. 

Welkom lieve Lucas!
xx

7 opmerkingen:

 1. Geniet van je zwangerschap, wij worden in mei voor de derde keer heit en mem en dat gaat alweer veel te snel! Mooie sprei, ben vanavond ook weer eens met de haaklessen van By Miekk gestart maar het werd weer niets, grmmphh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug en van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je zwangerschap voorspoedig mag verlopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh proficiat, geniet ervan!
  Mooie deken, die zachte kleuren en toch stoer, super!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh gefeliciteerd met de zwangerschap, heel leuk nieuws! En mooie deken hoor. Welkom terug weer:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik ben zelf ook begin augustus uitgerekend van ons 2e wondertje. Ik vind jou dekens zo mooi! Maar hoe haak je alle delen aan elkaaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! Wat voor garen heb je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen